Seegering, borgring, C-clips, veiligheidsring, assortimentsset voor externe veiligheidsringen van metaal met opbergdoos, borgringen voor assen, golven en andere bewegende onderdelen

  • 【Material】Hecho del material de acero excepcional 65Mn con resistencia a la tracción, proporcionando la buena resistencia a la corrosión y alta temperatura, durable para el uso del tiempo largo.
  • 【Hoofdgebruik:】de C-klem van de golfhouder wordt voornamelijk gebruikt voor het bevestigen van de onderdelen van de uitrusting. Het kan in de groef van het apparaat worden geïnstalleerd om de onderdelen op de as of de lagerstoel te fixeren en te voorkomen dat de onderdelen bewegen. Bij gebruik is het nodig om de juiste C-klem voor bevestiging te selecteren op basis van de grootte van de golfgroef.
  • 【Wijdverbreid:】C-clip borgringen zijn ideaal voor lagers, tandwielen, riemschijven, assen, golven en andere bewegende onderdelen. Veel gebruikt in auto’s, motorfietsen, ventielen, elektrische apparaten, machines enz. Goed voor professionals en hobbyisten.

Ask For A Quick Quote

We will contact you within 1 working day, please pay attention to the email with the suffix “@woluntech.com”